Mathenesserlaan 447B

3023 GJ, ROTTERDAM

Vraagprijs: € 585.000 k.k.

 • Woonoppervlakte: 192 m2
 • Aantal kamers: 6
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Mathenesserlaan 447B

  3023 GJ, ROTTERDAM

  Vraagprijs: € 585.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 192 m2
  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  Deze authentieke dubbele bovenwoning maakt deel uit van een statig herenhuis uit 1918 dat door Rotterdamse reders is gebouwd. Bijzonder is dat de originele details bewaard zijn gebleven. Zelden treft men een woning aan met zo'n prachtig trappenhuis, en-suite separatie met glas-in-lood ramen, schouwen en ornamenten plafond. Zelfs de keukenkast is uit 1918. De huidige eigenaar heeft met zorg alle onderdelen in tact gelaten. Opvallend is de natuurlijke lichtinval door de grote ramen en het dakraam op de overloop. Dit bovenhuis beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer, keuken, kelder en 3 balkons. Het is mogelijk een dakterras te creëren. De ligging is ideaal te noemen; aan de brede Mathenesserlaan in de nabijheid van alle grootstedelijke voorzieningen zoals de winkels van het Mathenesserplein, tramhaltes van lijn 21 en 24, diverse basis- en middelbare scholen en op fietsafstand van het hartje centrum van Rotterdam. Deze prachtige dubbele bovenwoning moet u gezien hebben!

  Indeling:
  Entree, vestibule met toegang naar kelder en trapopgang.

  Tweede verdieping:
  Overloop met bergkast waarin de meterkast is geplaatst. Woonkamer verdeeld door en-suite separatie met 4 ingebouwde kasten met glas-lood en schuifdeuren voorzien van het oorspronkelijke geslepen glas. De voorzijde heeft een erker, de achterzijde 2 openslaande deuren naar het balkon met granito vloer. De keuken beschikt over een originele keukenkast en biedt tevens toegang naar het balkon aan de achterzijde. Het ornamentenplafond in de woonkamer is gerestaureerd. Kamer aan voorzijde met wastafel en toegang naar balkon. Separaat toilet.

  Derde verdieping:
  Overloop, diepe bergkast, zeer ruime kamer die nu gebruikt wordt als werkkamer en afgescheiden wordt van de slaapkamer door prachtige schuifdeuren. Aan de voorzijde is er toegang naar een derde balkon via openslaande deuren. De slaapkamer heeft een mooie schouw en ingebouwde kast. Toegang naar badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Op de overloop is ook een diepe kast met wasmachineaansluiting te vinden en een kast met de opstelling van de cv-ketel.

  Bijzonderheden:
  - Bouwjaar 1918
  - Gebruiksoppervlakte wonen 192 m²
  - Authentieke bovenwoning met diverse originele details
  - Verwarming en warm water middels HR cv-ketel Nefit Ecomliner (2004)
  - Gerestaureerd origineel plafond
  - 2018 bitumen dakbedekking deels vervangen
  - 2016 voorzijde geschilderd
  - Mogelijkheid tot het creëren van een dakterras (vergunningplichtig)
  - Beschermd stadsgezicht
  - Ouderdomsclausule wordt in koopakte opgenomen
  - Bijdrage Vereniging van Eigenaars: € 75,- per maand

  Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000