Mathenesserlaan 378

3023 HB, ROTTERDAM

Vraagprijs: € 650.000 k.k.

 • Woonoppervlakte: 194 m2
 • Perceeloppervlakte: 96 m2
 • Aantal kamers: 9
 • Aantal slaapkamers: 6
 • Mathenesserlaan 378

  3023 HB, ROTTERDAM

  Vraagprijs: € 650.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 194 m2
  • Perceeloppervlakte: 96 m2
  • Aantal kamers: 9
  • Aantal slaapkamers: 6

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  Een statig hoekherenhuis uit 1910 met een leuke en bijzondere indeling, veel authentieke elementen, een plaatsje en een zonnig dakterras. Het pand is gelegen op eigen grond aan de gewilde en groene Mathenenesserlaan in de fraaie historische stadwijk “Nieuwe Westen” nabij het bruisende centrum met alle benodigde voorzieningen. De tunneltraverse bevindt zich om de hoek waardoor tevens een zeer snelle auto verbinding tot de ring Rotterdam gegarandeerd is. Het pand wordt momenteel gecombineerd met het buurpand op nummer 376 en is in gebruik geweest als kantoor waardoor de panden onderling verbonden zijn met elkaar. De koper dient het pand weer feitelijk te splitsen van het buurpand, echter beiden panden zijn desgewenst tevens in combinatie met elkaar te koop. Onder de gehele begane grond bevindt zich een ruim multifunctioneel souterrain van 47 m² met daglicht toetreding. Deze ruimte is niet opgenomen in het totale gebruiksoppervlak.

  Indeling

  Begane grond: entree, vestibule met marmeren lambrisering en authentieke ornamenten, ruime hal met authentiek plafond, het trappenhuis en toegang tot het souterrain, ontvangstkamer, ruime voorkamer, toilet met wandcloset en fontein, achterkamer met airconditioning en openslaande deuren naar plaatsje (zuid).

  Souterrain: ruim souterrain op stahoogte met meerdere ruimtes w.o. een waskeuken en de meterkast.

  Eerste verdieping: overloop, ruime voorkamer met airconditioning, ruime kamer met keukenopstelling en airconditioning, ruim toilet met wandcloset en fontein.

  Tweede verdieping: overloop, achterkamer met airconditioning, voorkamer met airconditioning en openslaande deuren naar terras (zuid/west).

  Bijzonderheden:

  - Bouwjaar 1910
  - Eigen grond
  - Nieuwe elektra
  - Verwarming en warm water d.m.v. HR cv-ketel
  - Voorzien van dubbele beglazing
  - Ruim dakterras op het zuidwesten
  - Multifunctioneel pand met mogelijkheid tot kantoor of praktijk aan huis
  - Mogelijkheid tot het huren van een separate garage aan de achterzijde
  - Desgewenst te koop in combinatie met Mathenesserlaan 376 (€ 799.000,- k.k.)
  - Oplevering in overleg.

  Baljon & Mora is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000