Mathenesserlaan 195

3014 HB, ROTTERDAM

Vraagprijs: € 995.000 k.k.

 • Woonoppervlakte: 321 m2
 • Perceeloppervlakte: 219 m2
 • Aantal kamers: 13
 • Aantal slaapkamers: 8
 • Mathenesserlaan 195

  3014 HB, ROTTERDAM

  Vraagprijs: € 995.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 321 m2
  • Perceeloppervlakte: 219 m2
  • Aantal kamers: 13
  • Aantal slaapkamers: 8

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  Een schitterend klassiek, ruim en goed onderhouden herenhuis uit 1900 met fraai gedecoreerde Neogotische voorgevel en een diepe zonnige achtertuin. Dit tot in de puntjes verzorgde en goed onderhouden pand met volledige woonbestemming is momenteel in gebruik als kantoor aan huis. Het geheel is in 2010 grondig gerenoveerd met behoud van vele fraaie authentieke details. Gelegen op een ruim perceel van 219 m² eigen grond aan het mooiste gedeelte van de statige Mathenesserlaan op korte loopafstand van de bruisende Nieuwe Binnenweg en op slechts 100 meter van de tunneltraverse met een uitstekende rechtstreekse verbinding naar diverse uitvalswegen.

  Indeling

  Begane grond: entree, ruime hal met marmeren lambrisering, authentiek plafond en glas-in-lood portaal, gang en trappenhuis met marmeren vloer en lambrisering, ruime hoge voorkamer met drie inbouwkasten en airconditioning, hoge tussenkamer met inbouwkast, ruime en hoge achterkamer met drie inbouwkasten en openslaande deuren naar de achtertuin, twee bergingen onder de trap, toilet met authentieke tegels en fontein, keuken met moderne keukenopstelling met apparatuur, inbouwkast, twee cv-ketels (cascade schakeling) en toegang tot de achtertuin.

  Kelder: ruime bergruimte, deels op stahoogte met meterkast.

  Eerste verdieping: overloop, zijkamer met inbouwkast, voorkamer met drie inbouwkasten en airconditioning, tussenkamer met twee inbouwkasten, achterslaapkamer met inbouwkasten en drie openslaande deuren naar het terras, toilet moet authentieke fontein, zijkamer met inbouwkast en toegang tot het terras.

  Tweede verdieping: entree, overloop/gang, zijkamer, voorslaapkamer, toilet, badkamer met wasmachine aansluiting, twee wastafels en douche, achterslaapkamer met airconditioning en inloopkast.

  Derde verdieping: overloop met glas-in-lood, woonkamer (loft) met airconditioning en schitterend uitzicht over de skyline, ruime keuken met keukenopstelling voorzien van apparatuur, bijkeuken.

  Bijzonderheden:

  - Bouwjaar 1900
  - 219 m² eigen grond
  - Renovatie in 2010 uitgevoerd
  - Diepe zonnige achtertuin met veel privacy
  - Voorzien van alarmsysteem en fingerprint sloten
  - Geheel voorzien van dubbele beglazing
  - Verwarming en warm water d.m.v. twee cascade geschakelde HR cv-ketels uit 2010
  - Oplevering in overleg

  Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000