Landrelaan 7

3055 WH, ROTTERDAM

Vraagprijs: € 1.750.000 k.k.

 • Woonoppervlakte: 214 m2
 • Perceeloppervlakte: 1575 m2
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 4
 • Landrelaan 7

  3055 WH, ROTTERDAM

  Vraagprijs: € 1.750.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 214 m2
  • Perceeloppervlakte: 1575 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  Op A-locatie in Hillegersberg gelegen bungalow met garage op een waanzinnig perceel van maar liefst 1.575 m² eigen grond. Zelden is een perceel van dit formaat te koop op deze plek. Hier woont u rustig, in een doodlopende weg aan een pleintje, aan de rand van het Lage Bergse Bos en op loopafstand van alle voorzieningen zoals de winkels van het Van Beethovenplein, de dorpskern van Hillegersberg, diverse scholen en het openbaar vervoer (tram/bus). Met de tram, auto of fiets bent u zo in het bruisende centrum van Rotterdam! Ook de uitvalswegen A13,A16,A20 zijn goed bereikbaar.

  De bungalow is in de jaren 70 gebouwd en dient gemoderniseerd te worden. Er zijn vele mogelijkheden om hier het woonhuis van uw dromen te realiseren. Wij kunnen u voorzien van informatie over de mogelijkheden om te (ver)bouwen volgens de regels van het bestemmingplan. Praktisch het gehele perceel geldt als bouwvlak waardoor het ook mogelijk is om een woning te creëren op een andere plek op het perceel. Daarnaast is het mogelijk om een verdieping te realiseren.

  De tuin is werkelijk een plaatje, de achtertuin is georiënteerd op het zuidoosten. Aan de woonkamer is een groot terras met buiten haard gesitueerd, daarnaast is er een zwembad van 4m. bij 8m.

  Indeling
  Entree, vestibule, ruime hal, royale woonkamer met grote raampartijen met prachtig uitzicht op de tuin. Woonkeuken met eetgedeelte. Via de hal toegang tot toilet met fontein, berging en bijkeuken met wasmachineaansluiting. De 4 slaapkamers zijn gesitueerd aan een lange gang met glazen wand. De hoofdslaapkamer heeft een inloopkast en een en-suite badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en een apart toilet. In de gang is nog een kleine badkamer voorzien van douche gecreëerd.

  Bijzonderheden

  - Gebruiksoppervlakte wonen ca. 214 m²
  - Riant perceel eigen grond 1.575 m²
  - Gevestigd op A-locatie in Hillegersberg in een doodlopende straat op loopafstand van alle voorzieningen
  - Vrijstaande garage
  - Warm water door cv-ketel , verwarming door hete lucht verwarming
  - Geheel voorzien van dubbele beglazing
  - Woning dient gemoderniseerd te worden

  Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000