Kipstraat 1E

3011 RR, ROTTERDAM

Vraagprijs: € 950.000 k.k.

 • Woonoppervlakte: 300 m2
 • Aantal kamers: 5
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Kipstraat 1E

  3011 RR, ROTTERDAM

  Vraagprijs: € 950.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 300 m2
  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 2

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  Industrieel PENTHOUSE in de gevierde Rotterdamse binnenstad op loopafstand van onder andere de Markthal, de Oude Haven, de Bibliotheek en Station Blaak. Dit royale woon-/werkappartement van 300 m² met fraaie betonstructuur, grote entresol en een heerlijk zonnig deels inpandig terras van 21 m² op het zuiden is gelegen op de vijfde verdieping van een kleinschalig gebouw. De loft was ooit het kantoor van de architect Maaskant en is verbouwd tot een penthouse met allure. De loft is op eenvoudige wijze te voorzien van meerdere kamers.

  Indeling

  Vijfde verdieping:
  Entree, royale werkruimte/bibliotheek, ruim luxe toilet met vrij hangend closet (ontwerp Philippe Starck) en RVS wastafel, garderobekast en bergkast, flexibel in te richten woonruimte met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, stalen trap naar entresol en toegang tot het deels inpandige terras, half open slaapruimte met dressing, half open luxe badkamer met dubbele wastafel, glazen wanden en grote dubbele inloopdouche, achter de badkamer gelegen wasruimte annex toilet.

  Grote open entresol.

  Bijzonderheden:

  - Woonoppervlakte: 300 m²
  - Terras van 21 m² op het zuiden
  - Verwarming middels stadsvoorziening, warm water middels boiler
  - Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 420,- per maand exclusief voorschot stookkosten

  Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000