De Lairesselaan 26

3062 PJ, ROTTERDAM

Vraagprijs: € 395.000 k.k.

 • Woonoppervlakte: 94 m2
 • Aantal kamers: 4
 • Aantal slaapkamers: 3
 • De Lairesselaan 26

  3062 PJ, ROTTERDAM

  Vraagprijs: € 395.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 94 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 1

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  Veel fijner wonen dan aan het doodlopende stuk van de De Lairesselaan wordt het niet in Kralingen. In een oase van rust kun je met vergunning voor de deur parkeren, heb je de metro en tram bij de hand, uitvalswegen binnen 5 minuten en eenmaal binnen valt onmiddellijk de schitterende lichtinval en privacy op. Kortom, de stad ligt aan je voeten zonder de bijbehorende overlast en minpunten. Zowel voor als achter is er een groen uitzicht zonder inkijk waardoor je vergeet in een appartement te wonen. Zelden komt er zo’n uniek voormalig vierkamerappartement te koop: de woning beslaat twee etages en heeft een ruime tuin op het zuiden aan het water. Het appartement heeft twee voordeuren waardoor de unieke mogelijkheid bestaat tot inwoning van een familielid, zorg aan huis of een huurder. Het appartement is in 2016 volledig gerenoveerd (incl. nieuwe meterkast). Hierbij zijn twee individuele zelfstandige woningen gecreëerd met iedere een eigen opgang, keuken en badkamer. De twee woningen kunnen uiteraard gemakkelijk weer samengevoegd worden en de interne trap die de twee verdiepingen met elkaar verbindt is gehandhaafd.

  Indeling

  Eerste verdieping: entree, hal, toilet met wandcloset, garderobekast met voormalige toegang tot de begane grond, gang met grote kastenwand en toegang tot het balkon aan de voorzijde, slaapkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde, luxe halfopen badkamer met luxe douche en hardstenen duo wastafelmeubel, ruime en lichte woonkamer met toegang tot het terras aan de achterzijde (zuid) en een luxe keukenopstelling voorzien van apparatuur.

  Begane grond: entree, hal, keuken met keukenopstelling voorzien van apparatuur en toegang tot de tuin (zuid), slaap annex woonkamer met toegang tot de tuin, badkamer met wandcloset, wastafel en douche.

  Bijzonderheden:

  - Bouwjaar 1962
  - Eigen grond
  - In 2016 geheel gerenoveerd
  - Voorzien van dubbele beglazing
  - Verwarming v.v. blokverwarming
  - Videofoon installatie
  - Actieve VVE met goede vermogenspositie
  - Oplevering in overleg

  Baljon & Mora is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  De maatvoering van deze aanbieding is een globale schatting.
  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000