Bergse Linker Rottekade 220C

3056 LG, ROTTERDAM

Vraagprijs: € 1.095.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud

 • Woonoppervlakte: 223 m2
 • Perceeloppervlakte: 287 m2
 • Aantal kamers: 7
 • Aantal slaapkamers: 6
 • Bergse Linker Rottekade 220C

  3056 LG, ROTTERDAM

  Vraagprijs: € 1.095.000 k.k.
  Verkocht onder voorbehoud

  • Woonoppervlakte: 223 m2
  • Perceeloppervlakte: 287 m2
  • Aantal kamers: 7
  • Aantal slaapkamers: 6

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  Aan het allermooiste gedeelte van de Bergse Linker Rottekade gelegen fraaie en ruime vrijstaande villa van tijdloze modernistische architectuur met ruime achter- en zijtuin aan de boezem en een eigen aanlegsteiger aan De Rotte. De landelijke Bergse Linker Rottekade loopt vanaf het oude dorp Terbregge tot aan het centrum van Rotterdam. Deze bijzondere villa bevindt zich aan een flauwe bocht in de rivier waardoor een fenomenaal panoramisch uitzicht over De Rotte, de Prinsenmolen en de Bergse voorplas is gewaarborgd. Rust, ruimte en privacy zijn enkele kernwoorden die deze bijzondere locatie eer aan doen, terwijl de bruisende stad zich op slechts 10 minuten reistijd bevindt. In één woord: UNIEK!

  Indeling

  Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, ruime woonkamer met panoramisch uitzicht over De Rotte en een moderne witte open keukenopstelling met kookeiland en diverse apparatuur, vide naar het souterrain, schuifpui naar groot zonnig terras aan achterzijde uitkijkend over groen, schuifpui naar tweede terras aan voorzijde uitkijkend over De Rotte.

  Souterrain: ruime multifunctionele onderverdieping, kamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin, wasruimte, studeerkamer/extra slaapkamer.

  Eerste verdieping: overloop/gang, slaapkamer, slaapkamer, luxe en moderne badkamer met douche, wandcloset, bad en duo wastafelmeubel, slaapkamer met inloopkast.

  Tweede verdieping: zeer ruime hoofdslaapkamer met panoramisch uitzicht over De Rotte en de Skyline van Rotterdam. Openslaande deuren naar een ruim terras, luxe en moderne halfopen badkamer met wandcloset, douche en wastafel.

  Bijzonderheden:

  * Bouwjaar 1989
  * 287 m² perceel
  * Erfpachtcanon ca. € 40,- netto per maand (vanaf 2024 ca. € 235,- netto per maand), looptijd 50 jaar.
  * Geheel geïsoleerd
  * Voorzien van moderne HR cv-combiketel
  * Aanlegsteiger aan De Rotte (huur € 100,- per jaar)
  * Oplevering in overleg

  Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000