Ankerplaats 74

2987 RA, RIDDERKERK

Vraagprijs: € 1.195.000 k.k.

 • Woonoppervlakte: 378 m2
 • Aantal kamers: 8
 • Aantal slaapkamers: 6
 • Ankerplaats 74

  2987 RA, RIDDERKERK

  Vraagprijs: € 1.195.000 k.k.

  • Woonoppervlakte: 378 m2
  • Aantal kamers: 8
  • Aantal slaapkamers: 6
  • Aantal badkamers: 2

  Delen

  Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op LinkedIn Deel dit object op Whatsapp E-mail dit object

  Omschrijving van de woning

  “Skyvilla aan de nieuwe Maas”

  Ongekend, uniek, luxe, riant, hoog, verrassend, inspirerend, privé, licht en ruimtelijk zijn slechts enkele termen die de lading dekken van dit bijzondere penthouse over drie woonlagen. Dit penthouse biedt panoramische uitzichten vanuit vrijwel alle vertrekken onder meer over de skyline van Rotterdam en de Nieuwe Maas. Deze ware skyvilla gelegen op de 23ste, 24ste en 25ste verdieping van gebouw de ‘Hoftoren’ beschikt onder meer over een royale dubbele garagebox, twee zonnige terrassen van elk ca. 50 m², meerdere balkons, een royale living van meer dan 100 m², een royale study, meerdere badkamers en slaapkamers en een zeer grote multifunctionele bovenverdieping.

  Indeling

  Begane grond
  Afgesloten entreehal met brievenbussen en bellentableau en toegang tot de inpandige parkeergarage. Het complex is v.v. 2 liftinstallaties.

  23ste verdieping
  Riante entreehal met op maat gemaakte garderobekast, toilet met fonteintje, fitnessruimte met fitnessapparatuur en openslaande deuren naar zonnig terras (ZW), living met ultieme ruimtelijke beleving door de enorme raampartijen en een vide, maatgemaakte vaste kasten, 1 grote RVS open haard (merk: Boley) en 1 open haard van hardsteen met daar omheen maatgemaakte inbouwkasten, de living staat in verbinding tot de 24ste verdieping middels een grote vide met dubbele trap (merk: Boley), afgesloten luxe inbouwkeuken is van Italiaanse makelij (merk: Snaidero) met inbouwapparatuur en openslaande deuren tot het tweede terras (ZO), bijkeuken annex was- en technische ruimte.

  24ste verdieping
  Overloop, masterbedroom met garderobe gedeelte en balkon, ruime luxe badkamer v.v. een ligbad, toilet, inloopdouche, wastafels en balkon, slaapkamer met balkon en gaderobe, luxe gastenbadkamer, kastenkamer met luxe kastensysteem en balkon, study met vide naar de living, twee maatgemaakte bureaus en inbouwkasten

  25ste verdieping
  Uitzonderlijk grote multifunctionele ruimte met kastenwand en een nokhoogte van maar liefst 9 meter waarin een bijzonder groot volume aanwezig is. Deze ruimte is voor verschillende doeleinden in te richten en tevens in te delen tot meerdere kamers met badkamers.

  Bijzonderheden:
  - Eigen grond
  - Bouwjaar 1999
  - Bijdrage VVE € 331,60 per maand
  - Privé garagebox voor twee auto’s in ondergelegen garage inbegrepen in de koopsom
  - Aanwezige meubilering eventueel ter overname
  - Berging in de onderbouw
  - Recent op hoogwaardige luxe wijze verbouwd
  - Verwarming en warm water d.m.v. CV HR ketel uit 2017
  - Voorzieningen ten behoeve van aanleg van een badkamer zijn aanwezig op de 25ste verdieping
  - Geheel hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming
  - Oplevering in overleg

  Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

  Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

  Contact

  (010) 422 3000

  Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
  info@baljonenmora.nl  (010) 422 3000