Het goed verkopen van een huis of appartement.
Het is een vak apart.

Toch laten steeds meer mensen zich door moderne media en goed bedoelde adviezen uit hun eigen netwerk verleiden om dit zelf te doen. En inderdaad, er is veel te vinden online behalve één ding: ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk. En rust en zekerheid. Wij hebben die ervaring. En verstaan ons vak als geen ander.

Door jarenlange ervaring met de verkoop van woningen in Rotterdam en omgeving, weten wij wat kopers beweegt. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als Qualis makelaar een exclusief landelijk netwerk. Zo behartigen wij uw belang maximaal.


Wat kunt u van ons verwachten?

Inventarisatie van uw wensen

Wanneer u van plan bent uw woning te verkopen, komen we eerst vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.
Wij bekijken op dat moment de woning en inventariseren uw wensen.

Een persoonlijk verkoopplan

Het perfecte verkoopplan is per woning verschillend. Wanneer u besluit verder met ons te willen, kijken we samen met u naar de stappen die we kunnen nemen om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Op een manier die past bij uw woning.

De bezichtigingen

Vanzelfsprekend begeleid en coördineert de makelaar de bezichtigingen. Na de bezichtiging neemt de makelaar contact met u op om verslag uit te brengen.

De onderhandelingen

Tijdens de onderhandelingen kunt u vertrouwen op de makelaar. Met uitgebreid advies, ondersteuning en overleg komen we tot een optimale overeenkomst.

De koopakte

Nadat de onderhandelingen succesvol zijn afgerond wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd.
Na het ondertekenen is de koopovereenkomst van uw woning gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dit moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de koop van uw woning kan afzien.

De notaris

Een aantal dagen voor de oplevering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte. Er wordt een afspraak gemaakt met de notaris voor het tekenen van de akte van levering op de datum van eigendomsoverdracht. Voor de overdracht vindt de inspectie plaats.
Nadat u de documenten bij de notaris heeft getekend bent u officieel geen eigenaar meer van de woning.
Gefeliciteerd, uw woning is verkocht!

 

Vraag onze makelaars naar het overzichtelijke stappenplan om uw woning op de juiste wijze tegen de juiste prijs te verkopen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Neem contact op voor een vrijblijvend verkoopplan.

Verstuur

* Verplichte veldenTe koop

Bekijk ons volledige aanbod

Contact

(010) 422 3000

Baljon & Mora I Straatweg 233 I 3054 AH Rotterdam
info@baljonenmora.nl(010) 422 3000